Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

SUV (Crossover) auto - najbolja kupovina

elitemadzone.org :: AutoZone :: SUV (Crossover) auto - najbolja kupovina

Strane: < .. 1 2 3 4 5 6

[ Pregleda: 8705 | Odgovora: 103 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Turmen
Software Quality Assurance Engineer
Wireless Media
Beograd

Član broj: 317274
Poruke: 437
95.180.119.*



+169 Profil

icon Re: SUV (Crossover) auto - najbolja kupovina13.05.2024. u 10:16 - pre 1 dan i 15h
Citat:
ademare: Svaka cast Juraju i slicnima ali oni NIkada nece reci da neki auto Ne valja !


Upravo to, oni žive od tih automobila i plaćaju ih uvoznici i dileri automobila. Najbliži nekim objektivnim recenzijama je Miloš Maksimović (od njega sam čuo auto "pseudoterenac" kada je testirao Tiguana i često napominje kako se SUV jevi kupuju radi trenda i ostavljanja utiska). Sa druge strane taj isti Miloš vozi Renegadea Isto je i Mladen Alvirović imao neke sublimirane poruke, kada je prilikom recenzije TRoca i pomenuo tu temu "da li ovakvi automobili zaista objedinjuju najbolje osobine drugih automobila ili sa njima dobiješ od svega po malo a ne dobiješ ništa" (parafraziram).

Citat:
mjanjic: U vezi broja sedišta, zavisi šta kome treba. Evo moj komšija ima petoro dece, dakle treba mu 7 sedišta kad krene na more, ako bi hteo da povede i oboje roditelja, trebalo bi mu nešto sa 9 sedišta, ne znam ni da li kod nas ima nešto tako da se kupi (a da nije kombi) i da li to može da vozi sa B vozačkom.


Nema - kod nas može da se kupi Taraco sa 7 sedišta, one smešne Dacije (mislim da je Jogger) koja ima zadnji red sedišta, ali gepek je praktično nepostojeći i nešto tipa Caddy ili Berlingo. Ostaje klasičan kombi - minibus.
 
Odgovor na temu

iculibrk
Bačka Palanka
21400

Član broj: 321321
Poruke: 837



+154 Profil

icon Re: SUV (Crossover) auto - najbolja kupovina13.05.2024. u 16:48 - pre 1 dan i 9h
Citat:
mjanjic:
U vezi broja sedišta, zavisi šta kome treba. Evo moj komšija ima petoro dece, dakle treba mu 7 sedišta kad krene na more, ako bi hteo da povede i oboje roditelja, trebalo bi mu nešto sa 9 sedišta, ne znam ni da li kod nas ima nešto tako da se kupi (a da nije kombi) i da li to može da vozi sa B vozačkom.

Ima ovako nešto
Opis ovde
 
Odgovor na temu

mjanjic
Šikagou

Član broj: 187539
Poruke: 2723



+701 Profil

icon Re: SUV (Crossover) auto - najbolja kupovina13.05.2024. u 17:01 - pre 1 dan i 8h
Ovi naši "jutjuberi" i ovi iz emisije SAT imaju veoma usko tržište, pa moraju da idu niz dlaku uvoznicima, jedino je Top Gear mogao da se sprda sa automobilima, jer su primerke kupovali ili tako nešto (ako su i pozajmljivali, to je bilo bez obaveze da ih nahvale, pa kome ne odgovara...).

Međutim, kod pojedinih kupaca čak i pljuvanje ima suprotan efekat, jer će da reaguju u stilu "ma, šta ovaj zna" i baš da kupe takav auto, samo je naše tržište isuviše malo, ali u UK i na drugim većim tržištima upravo distributeri mogu da daju nekom dileji auto da ga ovaj namerno napljuje, a kupci će da urade suprotno dokazujući da su pametniji :)


Što se tiče SUV-ova, na nekoj listi videh Lexux LBX, ali ga kod nas nema u katalozima (čak nema kataloga na sajtu zastupnika za Tojotu ni za jedan Lexus model, doduše može da se vidi cenovnik za RX model preko linka koji izbaci Google), krajem prošle godine je najvaljeno da bi početna cena bila oko 33.000€. Mislim da je u osnovnom paketu 1.5 benzinac, dok recimo za 35k može da se uzme Corolla Cross u osnovnom paketu sa 1.8 hibridom (140ks).
Blessed are those who can laugh at themselves, for they shall never cease to be amused.
 
Odgovor na temu

srbaja
nekada kblo 45

Član broj: 4671
Poruke: 278



+28 Profil

icon Re: SUV (Crossover) auto - najbolja kupovina14.05.2024. u 08:28 - pre 17h 31min
Kad smo vec kod automobilskih jutjubera, u moru šarenila gde pričaju o alkantara vs mikrofiber problematici na zadnjim sedištima, pa da li je cupholder adaptivni ili ne, kolika kesa čipsa staje u pretinac i sličnim (istina ne uvek sasvim beskorisnim) stvarima, meni je ubedljivo najzanimljiviji The Car Care Nut (i The Car Care Nut Reviews). Nažalost fokusiran je na američko tržište i mahom Toyota+Lexus repertoar, ali evo na primer XC90 https://www.youtube.com/watch?v=LT26VEfwbj0, dovoljno je pogledati prvih nekoliko minuta da se stekne utisak šta sledi, mogu se videti uglovi i čuti informacije koje će biti interesantne svakom ljubitelju automobila.
 
Odgovor na temu

elitemadzone.org :: AutoZone :: SUV (Crossover) auto - najbolja kupovina

Strane: < .. 1 2 3 4 5 6

[ Pregleda: 8705 | Odgovora: 103 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.